Frisée salade met verse kruiden en een regenboog aan groenten
- Leen
- 1 dag geleden
- 1 minuten om te lezen

Deze salade lijkt op de salade die we altijd krijgen als we naar een Turkse restaurant gaan. Veel volume door de frisée salade, enorm veel verse kruiden, met een zuur-zoete dressing en veel verschillende fijngesneden groenten. Heerlijk bij de barbecue.
Eerlijk, ik zou al die verse kruiden als een salade op zich kunnen eten :)
200 gram frisée sla
1/2 Komkommer
1 Tomaat
Een handje fijngesneden rode kool
1 turkse milde peper (charliston biber)
De pitten van 1 granaatappel
Handje verse dille
Handje verse koriander
Handje verse peterselie
Voor de dressing:
2 eetlepels Honing
5 eetlepels Olijfolie
Zout naar smaak
Sap van 1 grote citroen
✨ Maak de dressing:
✨ Meng de honing, olijfolie, citroensap en zout.
✨ Doe de dressing in een grote kom.
✨ Snij alle groenten in kleine stukjes en doe ze allemaal in de kom.
✨ Pluk de verse kruiden, hak ze niet fijn.
✨ Versier met de granaatappelpitten.

Comments