top of page

Om te dippen: 5 soorten olie, 5 soorten zout

  • Foto van schrijver: Leen
    Leen
  • 22 aug 2024
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 9 okt 2024

Voor 6 personen als hapje

15 minuten werk


Een echt recept is dit niet, maar wel een heel goed idee. Ik maakte dit omdat mijn broer zei op restaurant eens "3 soorten olie en 3 soorten zout" gekregen te hebben en dat was bij gebleven. Ik dacht, ja dat ik ik ook. Mijn kasten open getrokken en dit was het resultaat.



Ik maakte volgende combinaties:

✨ Basilicum olie met pyramide zout

✨ Thaise olie met soja saus zout

✨ Olijfolie met zwart pyramide zout

✨ Koolzaad olie met gerookt zout

✨ Truffel olie met roze himalaya zout


De basilicum olie en thaise olie zijn van het mer Gronn Green, door Benoit Dewitte.

Zwart pyramide zout komt van bij Sostrene Grene.

Soja saus zout van bij Tjin's toko

De truffel olie mengde ik met wat olijf olie, anders wat het te sterk.


Ik serveerde het met ciabatta brood en een frans stokbrood.


Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

Voor dagelijkse updates, volg me op sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

© 2025 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page