top of page

Gevulde padron pepers op de barbecue

Foto van schrijver: Leen Leen

Padron pepers op de barbecue heb ik altijd al fantastisch gevonden, gewoon met een beetje olie en zout. Ik maakte een creatieve variant, gevuld met een pittige roomkaas.


Voor 12 stuks

15 minuten werk + 5 minuten op de barbecue, dus 0 minuten als ge het uw man laat barbecue'en


12 padron pepers

50 gram roomkaas (zoals philadelphia)

1/2 theelepel chili vlokken

zeste van 1/2 citroen

✨ Meng de roomkaas met de chili vlokken en de citroen zeste en doe in een spuitzak.

✨ Snij de hoedjes van de padron pepers.

✨ Spuit in elke peper wat roomkaas mengsel.

✨ Bevestig het hoedje er terug aan met behulp van een prikker, om te voorkomen dat de kaas er uit loopt op de barbecue.



✨ Smeer in met wat olie.

✨ Bak ze 5 minuten op de barbecue over directe hitte.

✨ Serveer onmiddellijk.

Comments


Welkom op mijn blog! Hier deel ik graag mijn ideeën en recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor de nieuwsbrief​

  • Instagram
  • TikTok

© 2035 by Poise. Powered and secured by Wix

bottom of page