
Padron pepers op de barbecue heb ik altijd al fantastisch gevonden, gewoon met een beetje olie en zout. Ik maakte een creatieve variant, gevuld met een pittige roomkaas.
Voor 12 stuks
15 minuten werk + 5 minuten op de barbecue, dus 0 minuten als ge het uw man laat barbecue'en
12 padron pepers
50 gram roomkaas (zoals philadelphia)
1/2 theelepel chili vlokken
zeste van 1/2 citroen

✨ Meng de roomkaas met de chili vlokken en de citroen zeste en doe in een spuitzak.
✨ Snij de hoedjes van de padron pepers.
✨ Spuit in elke peper wat roomkaas mengsel.
✨ Bevestig het hoedje er terug aan met behulp van een prikker, om te voorkomen dat de kaas er uit loopt op de barbecue.
✨ Smeer in met wat olie.
✨ Bak ze 5 minuten op de barbecue over directe hitte.
✨ Serveer onmiddellijk.
Comments